Panoramis Residence Lake Mamaia

Apartamente Lake Mamaia CLICK PE UNUL DIN ETAJE — Panoramis Residence —

Etaj 1 Etaj 2 Etaj 3 Etaj 4 Etaj 5 Etaj 6 Etaj 7 Etaj 8

Panoramis Lake este un proiect imobiliar care promovează confortul și bucuria unui trai liniștit, păstrând însă caracteristicile unui stil de viață modern și exclusivist, dedicat acelor persoane care vor să se bucure de toate avantajele unei locații privilegiate.

Amplasat în stațiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, în zona Butoaie, ansamblul rezidențial Panoramis Lake cuprinde 33 de apartamente cu 2 camere care prezintă compartimentări inteligente, terase generoase și facilități în concordanță cu necesitățile cotidiene ale familiilor moderne.

Apartamentele din cadrul ansamblului rezidențial Panoramis Lake se predau complet finisate, incluzând gresie, faianță, parchet de calitate superioară, centrală termică, calorifere, tâmplărie Salamander, uși de interior Pinum, videointerfon și baie complet utilată.

Apartament de vacanță sau cămin permanent? Indiferent care va fi destinația apartamentului tău din ansamblul rezidențial Panoramis Lake, te vei bucura de un cadru liniștit, aproape de spectacolul naturii, dar și de efervescența stațiunii Mamaia. Te vei afla la un pas de cele mai frumoase apusuri și de cele mai spectaculoase răsărituri, iar nu departe de propriul tău apartament vei descoperi cele mai cunoscute plaje, terase, restaurante și cluburi de pe litoralul românesc.

Pe lângă toate aceste avantaje, ansamblul Panoramis Lake vă oferă siguranța specifică unui proiect dezvoltat cu responsabilitate si profesionalism. Ansamblul rezidential Panoramis Lake Mamaia dispune de parcare proprie, interfon, sistem de supraveghere, spații comune complet finisate cu materiale premium și lift Schindler de ultimă generație.

Informatii proiect

Lake Mamaia
  • Finalizare :decembrie 2020
  • Locuinte : 33
  • Statut : in constructie
  • Locatie : Statiunea Mamaia

Glisati spre stanga sau dreapta pentru a viziona imaginile

Vezi prezentare video