Panoramis Residence Promenada

Apartamente promenada CLICK PE UNUL DIN ETAJE — Panoramis Residence —

-VANDUT INTEGRAL-

Parter - Vandut Integral Etaj1 - Vandut Integral Etaj2 - Vandut Integral Etaj3 - Vandut Integral Etaj4 - Vandut Integral Etaj5 - Vandut Integral

Ansamblul rezidential Panoramis Promenada este alegerea ideala pentru cei care isi doresc sa locuiasca in imediata vecinatate a marii! Amplasat la aproximativ 10 metri de plaja din Mamaia Nord, ansamblul rezidential Panoramis Promenada va ofera locuinte cu vedere spectaculoasa si neobstructionata spre mare. Practic, doar faleza va desparte de nisip si valuri!

Constructia ansamblului rezidential Promenada Mamaia Nord demareaza in ianuarie 2018 si va fi finalizata la sfarsitul anului 2019.

Ansamblul rezidential va avea o arhitectura moderna, in concordanta cu amplasarea sa pe malul marii, si va cuprinde un total de 61 de garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere cu vedere frontala si laterala spre mare.

Toate garsonierele si apartamentele din ansamblu vor fi predate cu finisaje complete, incluzand: tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta, usi de interior, centrala si calorifere, baie complet utilata si pereti finisati cu lavabil.

Pe langa avantajul locatiei, ansamblul Panoramis Promenada Mamaia Nord va ofera si confortul specific unui proiect dezvoltat cu responsabilitate si profesionalism. Ansamblul dispune de parcare proprie, loc de joaca pentru copii, sistem de supraveghere, video interfon, 2 lifturi, spatii comune complet finisate si prevazute cu muzica ambientala.

Informatii proiect

promenada
  • Finalizare :toamna 2019
  • Locuinte : 61
  • Statut : in constructie
  • Locatie : Mamaia Nord

Glisati spre stanga sau dreapta pentru a viziona imaginile

Vezi prezentare video