Panoramis Residence Modalitati de plata

MODALITATI DE PLATA

Acum este mai usor sa ai caminul la care ai visat sau resedinta de vara in care sa te bucuri de “vacante acasa”! Compania noastra va pune la dispozitie mai multe modalitati de achizitionare a unui apartament sau a unei garsoniere intr-unul dintre ansamblurile rezidentiale construite sub emblem Panoramis Residence Constanta: Panoramis by the Sea, Panoramis in the City, Panoramis by the Lake, Panoramis Baba Novac si Panoramis Promenada

PROGRAMUL “PRIMA CASA”

Acum este usor sa devii proprietarul unui apartament din ansamblul rezidential Panoramis Residence Constanta! Accesand un credit prin programul guvernamental “Prima Casa”, vei plati cel mai mic avans de pe piata, vei beneficia de dobanzi speciale si vei plati rate mici, doar dupa ce va veti primi locuinta.

Avans minim - 5% din valoarea locuintei. Obtii 95% din valoarea apartamentului prin accesarea creditului prin programul “Prima Casa”.

AVANS SI DIFERENTA

Optand pentru acest tip de achizitie, vei beneficia de un pret avantajos cu cat valoarea avansului pentru locuinta ta din ansamblul rezidential Panoramis Residence Constanta va fi mai mare.

PLATA INTEGRALA

Beneficiaza de cea mai buna oferta de achizitie a unei locuinte in ansamblul Panoramis Residence Constanta si opteaza pentru plata integrala. In acest caz, apartamentul pe care il doresti poate fi achitat integral in termen de 1 luna de la incheierea antecontractului de vanzare-cumparare. Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta.